lördag 27 februari 2010

Blogginlägg i kaoset..

Hej vänner!

Hittade min kära dator i en flyttkartong och kom på att stackars bloggen fått extremt lite uppmärksamhet sista tiden. Anledningen är nya huset tar all, all, all tid! Men idag sitter jag i huset, första lördagskvällen och bara njuter! Det är kaos högt och lågt, men det kommer bli så fint! Bilder kommer väldigt snart, lovar..

Ha en riktigt fin lördagkväll!

tisdag 16 februari 2010

Liten stuga, mycket färg..

Funderar mycket över alla renoveringar, stora som små, som följer med husköpet. Vissa lättare att bestämma än andra. Svårast är ett gammalt skåp jag får överta av mor och far.. Vilken färg? Gillar klatchiga färger, men hur snabbt tröttnar man..?
Ska man bara köra på vitt.. Lyxproblem!













Designsponge, fotografier av Damir Zizic

söndag 14 februari 2010

Arbetsplats och inspiration sökes..

Har tappat blogglusten..den bara försvann.. Kanske skulle det hjälpa om jag hade en inspirerante arbetsplats att sitta vid? Och inte vid soffbordet, framför något dåligt tv-program. Eller så kan jag bara skylla på det..

Living Etc kikade jag runt bland arbetsplatser och hittade nedanstående. Vilken är din favorit? Jag vill ha den färgglada med jordgloben. Eller den med jätteglaspartiet framför. Men då skulle jag nog bara sitta och kika ut..









måndag 8 februari 2010

Hemma hos..

..Klara Ripa och Johan Sander. Klara driver webbutiken Missiripa, massor av härliga produkter, särskilt om du har barn.

Färgstarkt reportage i Hus och Hem, från ett hem fullt av smarta lösningar! Kakeldekor som lyfter ett standardbadrum, tavellisten med dekoration vid matbordet, lampa som fått ny stil..

Bra tänkt!

Foton av Patrik Hagborg.







fredag 5 februari 2010

Lite mer Tine K.








Kunde bara inte hålla mig från att lägga ut lite mer bilder. Denna gång hemma hos självaste Tine Kjeldsen, kvinnan bakom Tine K Home. Fanstastiskt vackert!

Bilderna kommer från Tine K Home Inspiration

I love..

..Tine K Home!!

Så otroligt fina små arrangemang, och vilka rum/hus de plåtar i! Enkelt men oh så snyggt..








torsdag 4 februari 2010

Italienskt paradis i svensk tappning..

Ett hem för ett designproffs, Pio Barone Lumanga, där alla husets vrår känns in i detalj planerade! Bilder från Residence, tagna av fotografen Åke E:son Lindman