tisdag 23 mars 2010

Shabby Chic







Underbart reportage från Sköna Hem, fotografier av Mari Eriksson!

Brukar inte vara så superförtjust i den här stilen som kallas shabby chic. Men det är ju faktiskt ett ganska flytande begrepp, man kan göra det lite till vad man vill.

Älskar de gamla fina skåpen, ljuset och framför allt de fina brädgolven! Saknar min lägenhet, men bara i det avseendet.

I nya huset händer det en del, men mest i trädgården. Vi hade stor röjardag i söndags, så i påsk blir det påskbrasa! Härligt! Ser fram emot helgen, då inte planerna är alltför många och man kasnke kan få ett par saker gjorda... Foton kommer, ska bara hitta kameran..

måndag 15 mars 2010

Att göra en tavla..








Att hänga tavlor är inte lätt.. Jag är helt talanglös och behöver inspiration och hjälp! Hittade det här fina reportaget på Sköna Hem och här har man verkligen lyckats hänga tavlorna snyggt, trots att de är så många ;)

Jag vet att jag lovat bilder här hemifrån, och snart, snart kommer de! Ska bara fixa lite till..

onsdag 10 mars 2010

Hemma hos..

..sötaste Alexandra och hennes sambo Mattias! Min äldsta(och då menar jag i längd på vänskap, inte att hon är väldigt gammal) fina vän ställer upp och visar upp deras underbara hem!

Tycker de har det så fint, och ville visa upp det för er! Massor av designklassiker, röda accenter, fina möbler.. Och en sådan ordning! Ordning och inreda ;)
















söndag 7 mars 2010

vardagsrummet..

kameran strejkar, allt strejkar... Försöker få till ett något sånär fungerande hem, men får inse ett nederlag.. Har iallafall beskärt frukträden idag, känner att jag plockar fler och fler vuxenpoäng för var dag som går! ;)

Vet tyvärr inte vartifrån jag plockat de fina bilderna nedan, men jag skulle önska att mitt vardagsrum kommer gå i ungefär dessa toner när jag är klar.. Jättefint!





lördag 6 mars 2010

Hej kära vänner!

Skärpning utlovas med bloggandet, och redan imorgon ska jag lägga ut lite bilder från det nya huset. Dock är det fortfarande kaos, så det får bli väl valda delar av det.. Håll till godo så länge med de härliga bilderna från tidningen Hus & Hem, tagna av fotografen Mikkel Adsböl!