torsdag 5 november 2009

Inspirerande före-efter bilder

Varsågoda, lite inspiration från min favoritsida Designsponge!

Kanonbra för mig som just nu sitter hemma och idésprutar i 4 olika renoveringsobjekt. Ibland står det still i huvudet och då är detta en perfekt sida att få idéer ifrån. Vad säger ni?


Ohh, mörkt trä.. Och dessutom har någon stackare kastat upp överskåpen och sprungit..Njae!


Jag är lite extra imponerad av renoveringar där man lyckats spara så mycket som möjligt av det befintliga. Lite färg på underskåpen och bara hyllor på väggen gjorde susen, och kostar inte mycket mer än vilja och ork. Lägg märke till tråkiga kylskåpet som blivit helt annat med skolkritefärg! Konsoller kan vara dyra. Köp billiga och spraymåla, funkar toppen!


Kanske ingen katastrof, om man bara hade använt skåpen att stuva undan all skrot i..Men man hoppar ju inte högt heller direkt.


Aha, snyggt så man nästan blir sugen på att tvätta! Smart med tyg för skåpen, snygga burkar piffar upp och ett stort plus för mattan som lyfter en nivå till!


Uscha, precis en sådan här toalett finns i ett av objekten jag brottas med just nu..


Tack för tipset! Smart med förvaringen över toastolen, den ytan kan man ändå inte använda till något. Skåp kan man lätt hitta, eller öppna hyllor. Det finns även hyllor som står på golvet om man vill slippa borra i väggen, kolla Ellos eller Ikea. I ett utrymme utan dusch kan man lägga lösa golvplattor, en bit plastmatta eller tom. måla för att förändra ett fult golv.


Inte hela världen, förutom att det är en byggarbetsplats..


Bort med de svarta fönsterkarmarna som äter ljus, in med härlig textil och bra ljus och ett fint vardagsrum är ett faktum!

Inga kommentarer: